100-річчяз дня заснування

+380-50-6264506

100-річчяз дня заснування

Акція студради коледжу, що наближає перемогу

Акція студради коледжу, що наближає перемогу

Уже вкотре студентська рада коледжу, за сприяння консультативно-дорадчого органу Запорізької обласної студентської ради, взяла активну участь в акції зі збору кришечок від пластикових пляшок на підтримку ЗСУ. Волонтери передали їх на вторинну переробку і на отримані кошти придбали дрони та додаткове обладнання.

-Наша молодь хоче допомагати захисникам та знаходить нові методи для збору коштів. Вирішується одразу дві задачі. З одного боку - волонтери закривають потреби військових на нашому напрямку, а з іншого - піклуються про екологію, – зазначила начальниця Управління молоді, фізичної культури та спорту ЗОДА Наталія Власова.

Активісти передали дрони 128 окремій гірсько-штурмовій Закарпатській бригаді, що тримає Запорізький напрямок. Військові бригади безмежно вдячні волонтерам, завдяки яким отримали необхідне обладнання. Воно дозволить зберегти чимало життів та знищити ворога, що прийшов на нашу землю.

Запрошуємо усіх бажаючих теж долучатись до акції . Для цього необхідно здати зібрані кришечки за адресою: м.Запоріжжя, вул. Патріотична, 49.