100-річчяз дня заснування

+380-50-6264506

100-річчяз дня заснування

Батьківські збори для вступників

Батьківські збори для вступників

Уже протягом майже 100 років ВСП «Бердянський фаховий коледж ТДАТУ ім. Дмитра Моторного» зустрічає у своїх стінах  першокурсників. Адже є одним із найстаріших і славетних закладів регіону. До речі, саме 01 жовтня 2024 року ми будемо відзначати столітній ювілей існування коледжу.

29 серпня 2023 року у нашому закладі освіти відбулися батьківські збори для здобувачів нового набору та їх батьків. Зустріч відбулась у теплій, дружній атмосфері. Адміністрація коледжу разом з класними керівниками ознайомили присутніх з особливостями освітнього процесу 2023-2024 навчальних років, розповіли про навчальні онлайн платформи, а також ознайомили з Правилами внутрішнього розпорядку коледжу та Порядком призначення і виплати академічних та соціальних стипендій.

Шановні  здобувачі освіти, вибір, який ви зробили цього літа є одним з найбільш визначальних кроків у житті кожного з вас.

Ви прийняли рішення вступити до коледжу, щоб здобути освітньо-професійний ступінь «фаховий молодший бакалавр» і знайти своє місце у житті та допомогти нашій країні у відбудові. Хай вам щастить на цьому шляху науки і навчання! Бажаємо успішно увійти у студентський колектив, стати справжніми студентами, майбутніми фахівцями високого рівня! Будьте гордими за себе і ні на мить не сумнівайтеся у правильності обраного шляху.  

Шановні батьки! Дякуємо Вам за ваших дітей, за Ваш спільний із ними вибір – вступити до нашого навчального закладу.

Здоров’я Вам міцного, радості у житті, поваги до своїх дітей – уже студентів нашого коледжу. Хай ВСП «Бердянський фаховий коледж ТДАТУ ім. Дмитра Моторного» стане спільним домом для Вас і Ваших дітей!