100-річчяз дня заснування

+380-50-6264506

100-річчяз дня заснування

Effective Communication

Effective Communication

Connecting with others is not a matter of chance. We do business or work with people (negotiations, coaching sessions, heated conversations with colleagues)  who have some similarities with us, so it is important to understand styles and the way in which we communicate.

Спілкування з іншими не є справою випадку, це ціла наука, якій потрібно вчитися. Кожного дня ми займаємося справами, працюємо з людьми в різний спосіб: ведемо переговори, навчаємо інших, сперечаємося з колегами, відстоюючи свою думку. Ми маємо спільні та відмінні риси характеру, тому важливо розуміти та опановувати різноманітні стилі спілкування.

Тема «Effective communication», яку обговорювали учасники англійського розмовного клубу, не є випадковою. В рамках освітньої ініціативи з ефективного формування SOFTSKILLS у здобувачів фахової передвищої освіти, який реалізує наш коледж, проводяться тренінги з розвитку комунікативних навичок, як одних із найважливіших лідерських якостей успішної людини. Учасники клубу обговорили позитивні і негативні риси характеру людини та їх вплив на стиль спілкування, проаналізували різноманітні поведінкові стереотипи як американців, так і українців, виконали розвивальні вправи. Зустріч відбулася в цікавій, невимушеній атмосфері. Особлива подяка нашій волонтерці Сарі Негі (Бьорчстед)!