100-річчяз дня заснування

+380-50-6264506

100-річчяз дня заснування

Фотоконкурс «Консервую – отже зберігаю»

Фотоконкурс «Консервую – отже зберігаю»

ПРАВИЛА ПРОВЕДЕННЯ

Фотоконкурсу «Консервую – отже зберігаю»

Організатор: Циклова комісія хіміко-технологічних дисциплін організовує фотоконкурс, присвячений Дню працівника харчової промисловості, який святкують в третю неділю жовтня.

Мета Конкурсу: Визначити найкращі фотознімки, що ілюструють, чому українці займаються консервуванням, які плоди, овочі, зелень та прянощі  використовують, як пишаються своїм врожаєм та своєю країною; підвищити обізнаність про українську культуру, традиції кухні та національну особливість заготовляти консервацію; підтримати бажання здобувачів освіти стати висококваліфікованими фахівцями харчової галузі і цим побудувати стабільну, процвітаючу та багату країну.

 Як подати заявку на участь у Конкурсі: Запрошуємо до участі в конкурсі здобувачів освіти всіх спеціальностей, а також викладачів та співробітників коледжу.

Пропонуємо зробити фотознімок, який показує, як ви проводите домашнє консервування плодів і овочів, який результат отримали, тобто фото вже готової продукції, який багатий наш край на врожай плодів, овочів, ягід, зелені та чому Ви пишаєтеся українським продуктом.

Конкурс проводитиметься он лайн, за допомогою платформи Телеграмм. Здобувачі освіти надсилають фото своєму класному керівнику з підписом «Беру участь у фотоконкурсі»,  вказуючи своє прізвище, ім’я та групу.

Викладачі та співробітники надсилають свої фото в особисті повідомлення Поповій О.І.

Конкурс починається о 12:00, за київським часом, у пятницю 06 жовтня 2023 року та завершується о 20:00 у понеділок 16 жовтня 2023 року. Відбір найкращих фото триватиме 16-17 жовтня 2023 року.

Критерії оцінки:

- відповідність тематиці фотоконкурсу

- оригінальність за змістом

- креативність

- емоція, яку викликає фото

- тільки власні авторські фото, без плагіату

Конкурсні вимоги: На Конкурс прийматимуться від однієї до трьох фотографії від одного Конкурсанта. Будьте креативними!

Відбір переможців: Організатори Конкурсу переглянуть усі подані на конкурс фотографії, щоб переконатися в тому, що вони відповідають цим конкурсним правилам і оберуть найкращі три фото.

Спосіб повідомлення/оголошення. Імена трьох переможців будуть оголошені на відкритому загальноколеджівському заході «Моя професія - технолог», який буде проведено 17 жовтня 2023 року на виховній годині.

Нагороди Переможцям відповідно присуджуються три призи. Здобувачам освіти  - за перше місце переможець отримає 200 грн., за друге – 150 грн., за третє – 100 грн., які будуть надіслані на карту конкурсантам від організаторів конкурсу.

Викладачам та співробітникам- за перемогу в фотоконкурсі – оригінальна чашка з краєвидами міста Запоріжжя, яка буде вручена особисто на першій зустрічі в м.Бердянську