100-річчяз дня заснування

+380-50-6264506

100-річчяз дня заснування

Інформація про навчальну практику в гр.ХТК-2 «Одержання робітничої професії»

Інформація про навчальну практику в гр.ХТК-2 «Одержання робітничої професії»

Всі знають про користь квашеної капусти! Це вітаміни і корисні ферменти! Бажаєте навчитись квасити капусту, щоб було смачно? А щоб огірочки були хрумкими? І щоб мочені яблучка виблискували своїми боками? Тоді вам до нас! Під час навчальної практики «Одержання робітничої професії», яку проходять здобувачі освіти ІІ курсу спеціальності «Харчові технології» ми вивчаємо всі правила проведення квашення, соління та мочіння плодів і овочів: послідовність процесів, рецептури, режими проведення, підготовку тари і ще багато чого. Майбутні технологи – консервщики опановують всі тонкощі технології виготовлення квашеної капусти «Провансаль», солоних огірків та кабачків холодним способом, солоного болгарського перцю та томатів з хроном, квашеного гарбуза та кавуна, а ще вивчають як готувати грибочки, солоні маслини та мочені яблука з житнім солодом! Тож, запрошуємо на навчання за спеціальністю «Харчові технології» всіх, хто бажає знати і вміти смачно готувати страви з плодів і овочів!