100-річчяз дня заснування

+380-50-6264506

100-річчяз дня заснування

Коробка тепла для захисника

Коробка тепла для захисника

Скоро Різдво і Новорічні свята!

Наші незламні воїни мужньо захищають  нашу землю від російської навали, хоча теж би хотіли бути вдома на свята. Щоб висловити свої щирі слова підтримки та вдячності нашим захисникам, які віддано продовжують боротися за майбутнє України, колектив ВСП «Бердянський фаховий коледж Таврійського ДАТУ ім.Дмитра Моторного» прийняв активну участь у флешмобі волонтерської організації «Допомога разом» і зібрав кілька «Коробок Тепла для Захисника».

Були придбані грілки для рук і устілки для взуття, які тримають тепло 10 год, теплі шкарпетки, робочі рукавички, сухий душ, мило, вологі серветки, зубні пасти, зубні щітки, чай з імбиром (концентрат) та сухий чай, кава, мівіна, молоко згущене, печиво, цукерки, смаколики…

Додали в кожну коробку саморобні розпалювачі з ватних дисків з парафіном, які виготовила наша співробітниця вдома. Написали слова подяки за спокійну ніч та новий ранок, побажали їм повернення додому живими та неушкодженими. Вісім коробок тепла (з яких одна  - для жінки Захисниці), які поїдуть на передову, були передані волонтерам в м.Запоріжжя зі словами: «Ми чекаємо на вас вдома, в рідному українському Бердянську! Слава Україні!».