Навчальна практика з «Технології зберігання та переробки плодів і овочів»
Підготовка висококваліфікованих фахівців неможлива без закріплення теоретичних знань, набутих під час навчального процесу. З метою одержання практичного досвіду та закріплення практичних навичок здобувачі освіти спеціальності 181 «Зберігання, консервування та переробка плодів і овочів» проходять дану практику.
До початку її проведення керівник складає робочий план, розробляє для кожного здобувача освіти завдання. Під час виконання завдань, майбутні фахівці поглиблюють професійні знання щодо технологічних процесів виробництва і зберігання харчової продукції, складання технологічних схем виготовлення плодоовочевих консервів, проведення розрахунків, вивчають структуру та вимоги до сучасного харчового виробництва.
Це дає змогу розвинути професійне, логічне та креативне мислення, а також набути фахових вмінь, необхідних в майбутній трудовій діяльності.