100-річчяз дня заснування

+380-50-6264506

100-річчяз дня заснування

НМТ-2024

НМТ-2024

У  коледжі відбулися збори здобувачів освіти ІІ курсів разом із класними керівниками та викладачами циклу загальноосвітньої підготовки щодо ознайомлення з календарним планом організації та проведення у 2024 році національного мультипредметного тесту (НМТ), процедурою реєстрації та особливостями його проходження.

Завідувачі відділень акцентували увагу на необхідності проходження НМТ як здобувачами освіти коледжу, які здобувають повну загальну освіту в 2024 році, так і тими студентами, які вступили цього навчального року на І курс зі скороченим терміном навчання. Успішне складання НМТ є необхідною умовою для здійснення ступеневості освіти і вступу до університету в подальшому. 

Викладачі циклу  загальноосвітньої підготовки донесли важливу інформацію стосовно особливостей тестування з обов’язкових дисциплін та дисциплін за вибором і поділися досвідом проходження НМТ/ЗНО минулих років.

Бажаємо студентам коледжу прийняти  відповідальне рішення у своєму житті і отримати гарні результати!

Детально ознайомитися з необхідною інформацією щодо проведення НМТ-2024 можна за посиланням https://testportal.gov.ua/protsedura-reyestratsiyi-na-nmt/ .