100-річчяз дня заснування

+380-50-6264506

100-річчяз дня заснування

Переваги дистанційного навчання

Переваги дистанційного навчання

Увесь світ на «кінчиках» твоїх пальців!

      Нова ера освіти відкрила можливості для опанування наукою через дистанційне навчання. І хоча багато студентів та їх батьків вважають його важким і таким, що має багато недоліків, все ж таки давайте розглянемо переваги та бонуси «дистанційки»:

·        з розвитком електронних ресурсів студенти завжди  мають доступ до потрібної інформації. То ж важкі рюкзаки за плечима  залишаємо для подорожей! Плюс бонус- ти навчишся обирати освітні ресурси на власний розсуд!

·        підлітки , які мають проблеми у спілкуванні(соціальну тривожність), можуть впевніше себе відчувати і краще вчитися через on-line взаємодію. Не потрібно хвилюватися перед аудиторією, що ти «a know-it-all»(справжній інтелектуал, всезнайка).

·        дистанційне навчання дає шанс розвинути вміння керувати  своїм власним часом. Ці навички є дуже корисними для підтримки в майбутньому балансу між роботою і життям і навчать тебе завершувати проєкти до встановленого «deadline»(термін часу, дедлайн).

·        Якщо ти навчишся бути вмотивованим і продуктивним  під час «дистанційки» у молодому віці, це стане для тебе чудовою практикою в  подальшому житті(можливо ти обереш і дистанційну роботу).

P.S. – не забувай і про вивченняі ноземних мов. Якщо ти дочитав цю статтю до кінця, то запам’ятав два англійських слова!