100-річчяз дня заснування

+380-50-6264506

100-річчяз дня заснування

Привітання з Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України

Привітання з Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України

Привітання з Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України

Вітаємо Вас з величними національними святами – з Днем Державного Прапора та Днем незалежності України!

Ці свята мають велике загальнодержавне значення як свята суспільної злагоди і миру, доброго єднання людей в ім’я процвітання рідної країни.

Символом нашої незалежної Батьківщини є Державний прапор, – втілення національної єдності, честі та гідності. Під його знаменом багато поколінь українців йшло до проголошення самостійної України. Під ним український народ утвердив віковічну ідею про державність і самостійність. Це прапор миролюбства. Благородні синій і жовтий кольори неба і пшениці символізують велику працю наших людей від сходу до заходу України й з півночі до півдня. Його ми маємо берегти і шанувати як найвищу національну святиню.

День Незалежності України – особливе свято для кожного з нас. Воно уособлює в собі не просто день народження держави, а й пам’ять про наших предків, завдяки яким ми господарі на своїй рідній українській землі.

Роки незалежності нашої країни стали для всіх нас випробуванням на зрілість, толерантність та патріотизм. Проте вони продемонстрували усьому світові, що Україна зі своєю багатою історією та культурою, мелодійною мовою та працьовитими людьми відбулася як суверенна держава, здатна утверджувати демократичні цінності та захищати свободу. Нам є чим пишатись.

Усі ми діти однієї спільної матері – України, добробут і процвітання якої залежить в першу чергу від кожного з нас. Майбутнє нашої країни творять прогресивні погляди молоді та досвід старшого покоління. Приємно відзначити, що у стінах нашого коледжу навчається і працює інтелектуальна еліта суспільства, справжні патріоти, що сприяють розбудові України на демократичних принципах і європейських цінностях.  

Миру та злагоди кожній оселі! Зі святом!