100-річчяз дня заснування

+380-50-6264506

100-річчяз дня заснування

Профорієнтаційна робота зі здобувачами освіти випускних груп коледжу

Профорієнтаційна робота зі здобувачами освіти випускних груп коледжу

     6 лютого 2023 року відбулася зустріч в on-line конференції здобувачів освіти випускних груп спеціальностей «Харчові технології» та «Агрономія» з представниками Таврійського ДАТУ щодо продовження здобуття  ступеневої освіти випускників коледжу 2022-23 навчального року за освітньо-професійним ступенем бакалавр.

      Іванова І.Є., декан факультету агротехнологій та екології, доцент, к.с.г.н., коротко ознайомила присутніх з особливостями  освітнього процесу та термінів навчання за спорідненими спеціальностями.

     Відповідальний секретар приймальної комісії університету  Косторний С.В. звернув увагу на умови вступу, необхідні документи та деякі нюанси вступної кампанії 2023 року. Потенційні абітурієнти спеціальності «Харчові технології» з зацікавленістю переглянули презентацію Прісс О.П., завідувачки кафедри харчових технологій та готельно-ресторанної справи, професора, д.т.н.

      Колесников М.О., завідуючий кафедрою рослинництва та садівництва ім. професора В.А. Калитки, к.с.г.н., доцент, запросив на навчання майбутніх агрономів. Зустріч відбулася в дружній та теплій атмосфері. Маємо надію на те, що, незважаючи на всі виклики і складнощі вступної кампанії, як і в попередні роки, студентська когорта Таврійського ДАТУ поповниться гідними випускниками нашого коледжу.