100-річчяз дня заснування

+380-50-6264506

100-річчяз дня заснування

Ростити хліб – то свята справа

Ростити хліб – то свята справа

Тисячоліттями людство займається рослинництвом, плодівництвом, овочівництвом, вирощуванням декоративних і лікарських рослин, вивчає і вдосконалює виробництво сільськогосподарської продукції, яке є найважливішим джерелом продовольчих ресурсів населення планети, основою його цивілізації.

На сьогодні, висока кваліфікація спеціалістів усіх ланок агропромислового комплексу і чітка система організаційно-господарських та економічних заходів дозволяє отримувати стабільно високі врожаї якісної, екологічно чистої продукції.

Агроном – професія творча, різнобічна, інтелектуальна. Об’єднує в собі не тільки знання технології вирощування культур, але й забезпечує розвиток життя на планеті, враховує екологічні умови, зміни клімату, досягнення науки і техніки.

Вступивши до нас у коледж на спеціальність «Агрономія» ви навчитеся презентувати себе, виражати і обґрунтовувати свої думки,  керувати колективом; розвинете стратегічне, креативне і аналітичне мислення, ерудицію; будете здатними до прийняття екстрених нестандартних рішень; станете спостережливими і дбайливими до природи.

Активні і цілеспрямовані, амбітні і креативні наші випускники успішно працюють у холдингових компаніях, агрофірмах, фермерських господарствах, а отриманні знання дозволяють вести свій власний бізнес.

Агрономи мають великі можливості професійного і кар’єрного росту, розкривати власний життєвий потенціал, їх праця високо оплачується.

Тож запрошуємо всіх випускників шкіл, училищ, інших навчальних закладів на навчання саме у наш коледж!

Буде цікаво, сучасно, результативно!