100-річчяз дня заснування

+380-50-6264506

100-річчяз дня заснування

Співпраця коледжу з батьківською спільнотою

Співпраця коледжу з батьківською спільнотою

Вже стало традицією в коледжі залучати батьківську спільноту до знайомства та обговорення особливостей освітньо-професійних програм, за якими навчаються здобувачі освіти. Як показує досвід, тісна співпраця коледжу  з батьками студентів допомагає  досягти високих якісних показників у підготовці майбутніх фахівців. То ж і цього разу, наприкінці навчального семестру в групі 1 курсу адміністрацією коледжу були проведені батьківські збори.

Завідувач відділення разом з класним керівником групи звернули увагу першокурсників та їх батьків на терміни завершення ІІ семестру, підбиття підсумків навчальних досягнень здобувачів освіти, формування академічного рейтингу та нарахування академічної та соціальної стипендій.

Психолог коледжу надала практичні поради щодо того, як зберегти ментальне здоров’я і підтримати психоемоційний стан членів родини в складних життєвих ситуаціях. То ж маємо надію, що першокурсники адаптувалися до умов навчання в коледжі і успішно виконають індивідуально-навчальний план освітньо-професійної програми,  за якою навчаються.