100-річчяз дня заснування

+380-50-6264506

100-річчяз дня заснування

Тести для підготовки до НМТ з англійської мови

Тести для підготовки до НМТ з англійської мови

На сайті ЗНО-ОНЛАЙН розміщено тренувальні варіанти для підготовки до виконання завдань національного мультитесту з англійської мови.

Кожен варіант відповідає цьогорічній структурі мультитесту й містить по 32 завдання, обʼєднані в частини «Читання» та «Використання мови».

Спосіб виконання завдань максимально наближений до умов тестування, а форма надання відповідей аналогічна формі в онлайн-тестувальнику національного мультитесту, що покращує адаптацію до виконання завдань.

Після виконання тренувальних тестів учасники зможуть ознайомитися з правильними відповідями та опрацювати пояснення до тих завдань, які виявилися проблемними для виконання.

У підсумку буде автоматично  визначено тестовий і рейтинговий бал виконавця завдань.

Щоденне виконання тестових завдань із запропонованих варіантів сприятиме ґрунтовній підготовці до мультитесту й гарантуватиме успішне складання важливого іспиту та безпроблемний вступ до омріяного вишу.

Нагадаємо, що тепер за допомогою сервісу абітурієнти матимуть можливість підготуватися до виконання завдань з чотирьох предметів: української мови, математики, історії України та англійської мови.

На сайті представлено по сім тренувальних варіантів з кожного предметного блоку.

ПЕРЕЙТИ ДО ТРЕНУВАННЯ