100-річчяз дня заснування

+380-50-6264506

100-річчяз дня заснування

Знайомство з майбутніми вступниками

Знайомство з майбутніми вступниками

Перед кожним  випускником коледжу постає питання подальшого професійного зростання та особистісного розвитку. Вже традиційно більшість продовжує здобувати вищу освіту в Таврійському державному агротехнологічному університеті імені Дмитра Моторного за спорідненими спеціальностями. 

       Саме з метою знайомства з майбутніми вступниками 14 березня 2023 року була організована on-line зустріч у форматі «Питання-відповіді» здобувачів освіти спеціальності «Галузеве машинобудування» з представниками Таврійського ДАТУ.     

       Кувачов В.П., декан механіко-технологічного факультету, д.т.н., доцент кафедри «Експлуатація та технічний сервіс машин»  ознайомив здобувачів освіти  з особливостями  освітнього процесу та терміну навчання. Потенційні абітурієнти також мали змогу поспілкуватися з завідувачем  кафедри «Обладнання переробних і харчових виробництв імені професора Ф.Ю. Ялпачика», д.т.н., професором  Самойчук К.О.

     Відповідальний секретар приймальної комісії університету  Косторний С.В. звернув увагу на умови вступу, необхідні документи та деякі нюанси вступної кампанії 2023 року.

Зустріч відбулася в діловому та дружньому просторі. Сподіваємося, що, вступна кампанія 2023 буде вдалою і студентська когорта Таврійського ДАТУ поповниться гідними випускниками нашого коледжу.