100-річчяз дня заснування

+380-50-6264506

100-річчяз дня заснування

Книга Пошани коледжу

Illustration

ПОЛОЖЕННЯпро Книгу Пошани ВСП „Бердянський фаховий коледж ТДАТУ імені Дмитра Моторного”

1. Книга Пошани коледжу засновується з метою стимулювання працівників коледжу, за вагомі здобутки в галузі освіти, пов’язаних з реалізацією Державної політики в галузі освіти, сумлінну та багаторічну працю.2. Кандидатури до книги Пошани подають керівники структурних підрозділів, рада музею коледжу за погодженням профспілковим комітетом та затверджують рішенням загальних зборів трудового колективу. 3. Занесенню до Книги Пошани підлягають педагогічні працівники, співробітники та студенти коледжу, які досягли значних успіхів у роботі та за результатами своєї праці, навчання.4. У поданні зазначати прізвище, ім’я та по батькові, посаду та характеристику трудової та громадської діяльності. 5. Книга Пошани зберігається в музеї коледжу.6. Занесення до Книги Пошани відбувається щорічно до 15 вересня.7. Відомості до Книги Пошани заносяться протягом 10 днів після рішення загальних зборів трудового колективу. Основні вимоги до співробітника:- стаж роботи не менше 20 років;- багаторічна, сумлінна праця;- активна участь у громадському житті.8. Основні вимоги до студентів:- високі показники у навчанні; - участь у громадському житті колективу;- участь у першості обласних конкурсних спартакіадах, всеукраїнських заходах тощо.

Здобувачі освіти

Illustration

Мозгова Марина Володимирівна

181 «Харчові технології» (Зберігання, консервування та переробка плодів і овочів)

Illustration

Гойденко Валерія Віталіївна

181 «Харчові технології» (Бродильне виробництво і виноробство)

Illustration

Адонкін Євген Владиславович

133 «Галузеве машинобудування»

Illustration

Бредіхіна Анастасія Валеріївна

181 «Харчові технології» (Бродильне виробництво і виноробство)

Illustration

Вічна Альона Володимирівна

072 «Фінанси, банківська справа та страхування»

Illustration

Марченко Альона Костянтинівна

181 «Харчові технології» (Бродильне виробництво і виноробство)

Illustration

Ушкалова Аміна Олегівна

072 «Фінанси, банківська справа та страхування»

Basalt photo

Зиза Микола Миколайович

201«Агрономія»

Оксанчук Любов Олександрівна

181 «Харчові технології» (Бродильне виробництво і виноробство)

Сімінько Катерина Володимирівна

181 «Харчові технології» (Бродильне виробництво і виноробство)

Стрюк Юлія Сергіївна

181 «Харчові технології» (Зберігання, консервування та переробка плодів і овочів)

Basalt photo

Бесчастна Ганна Іллівна

242 «Туризм»

Кислова Олександра Ігорівна

242 «Туризм»

Лифарь Поліна Андріївна

242 «Туризм»

Basalt photo

Воробель Віталій Олегович

201«Агрономія»

Працівники коледжу

Illustration

Дмитрієв Володимир Миколайович

Illustration

Ірза Людмила Володимирівна

Illustration

Охріменко Тетяна В'ячеславівна

Illustration

Коваленко Вікторія Геннадіївна

Illustration

Левченко Наталя Володимирівна

Illustration

Єлізарова Зоя Іванівна