100-річчяз дня заснування
ПОЛОЖЕННЯпро Книгу Пошани ВСП „Бердянський фаховий коледж ТДАТУ імені Дмитра Моторного”
1. Книга Пошани коледжу засновується з метою стимулювання працівників коледжу, за вагомі здобутки в галузі освіти, пов’язаних з реалізацією Державної політики в галузі освіти, сумлінну та багаторічну працю.2. Кандидатури до книги Пошани подають керівники структурних підрозділів, рада музею коледжу за погодженням профспілковим комітетом та затверджують рішенням загальних зборів трудового колективу. 3. Занесенню до Книги Пошани підлягають педагогічні працівники, співробітники та студенти коледжу, які досягли значних успіхів у роботі та за результатами своєї праці, навчання.4. У поданні зазначати прізвище, ім’я та по батькові, посаду та характеристику трудової та громадської діяльності. 5. Книга Пошани зберігається в музеї коледжу.6. Занесення до Книги Пошани відбувається щорічно до 15 вересня.7. Відомості до Книги Пошани заносяться протягом 10 днів після рішення загальних зборів трудового колективу. Основні вимоги до співробітника:- стаж роботи не менше 20 років;- багаторічна, сумлінна праця;- активна участь у громадському житті.8. Основні вимоги до студентів:- високі показники у навчанні; - участь у громадському житті колективу;- участь у першості обласних конкурсних спартакіадах, всеукраїнських заходах тощо.
Єлізарова Дар'я Валентинівна
181 «Харчові технології» (Бродильне виробництво і виноробство)
Мозгова Марина Володимирівна
181 «Харчові технології» (Зберігання, консервування та переробка плодів і овочів)
Гойденко Валерія Віталіївна
181 «Харчові технології» (Бродильне виробництво і виноробство)
Дунданов Микола Володимирович
133 «Галузеве машинобудування»
Божкова Анастасія Дмитрівна
201«Агрономія»
Адонкін Євген Владиславович
133 «Галузеве машинобудування»
Бредіхіна Анастасія Валеріївна
181 «Харчові технології» (Бродильне виробництво і виноробство)
Вічна Альона Володимирівна
072 «Фінанси, банківська справа та страхування»
Марченко Альона Костянтинівна
181 «Харчові технології» (Бродильне виробництво і виноробство)
Ушкалова Аміна Олегівна
072 «Фінанси, банківська справа та страхування»
Зиза Микола Миколайович
201«Агрономія»
Оксанчук Любов Олександрівна
181 «Харчові технології» (Бродильне виробництво і виноробство)
Сімінько Катерина Володимирівна
181 «Харчові технології» (Бродильне виробництво і виноробство)
Стрюк Юлія Сергіївна
181 «Харчові технології» (Зберігання, консервування та переробка плодів і овочів)
Бесчастна Ганна Іллівна
242 «Туризм»
Кислова Олександра Ігорівна
242 «Туризм»
Лифарь Поліна Андріївна
242 «Туризм»
Воробель Віталій Олегович
201«Агрономія»
Працівники коледжу
Дмитрієв Володимир Миколайович
Левченко Наталя Володимирівна
Ірза Людмила Володимирівна
Охріменко Тетяна В'ячеславівна
Коваленко Вікторія Геннадіївна
Єлізарова Зоя Іванівна