100-річчяз дня заснування

+380-50-6264506

100-річчяз дня заснування

29 травня в Україні відзначається День миротворця

29 травня в Україні відзначається День миротворця

29 травня в Україні відзначається День миротворця. Це свято було запроваджено з метою вшанування праці тих, хто займається збереженням миру та безпеки в світі.

Миротворці - це люди, які працюють в складі міжнародних миротворчих місій, з метою забезпечення миру та безпеки в різних країнах світу. Вони допомагають вирішувати конфлікти, забезпечують безпеку громадян та допомагають відновлювати належний порядок.

Україна також приймає участь у миротворчих місіях ООН та Європейського Союзу. Наші військові та цивільні експерти працюють в різних країнах, зокрема в Афганістані, Лівії, Центральноафриканській Республіці, на Близькому Сході та інших регіонах світу.

День миротворця - це день, коли ми повинні вшанувати тих, хто ризикує своїм життям, щоб забезпечити мир та безпеку в світі. Це також день, коли ми повинні згадати про ті конфлікти, які тривають у світі, та підтримати мирні ініціативи.

Запрошуємо всіх вшанувати цей день та підтримати мирні ініціативи в Україні та у світі. Від миру залежить наше майбутнє.