100-річчяз дня заснування

+380-50-6264506

100-річчяз дня заснування

День Єднання України

День Єднання України

     Вперше Україна відзначала День Єднання рік тому. Тоді йшла мова про те, що саме 16 лютого росія може здійснити повномасштабне вторгнення в Україну. У той день вторгнення не сталося, і люди вийшли на вулиці міст, щоб ще раз підкреслити, що Україна єдина та неділима. А  "Укрзалізниця" через всю країну провела Поїзд Єднання

« Нам кажуть, що 16 лютого стане днем нападу(такі  були попередження західних країн).Ми зробимо його Днем єднання. Відповідний указ уже підписано. Цього дня ми вивісимо національні прапори, надягнемо синьо-жовті стрічки та покажемо всьому світу нашу єдність», - сказав Президент рік тому.

      Але підступний ворог таки пішов далі по нашій землі. І запорукою протистояння цій орді стало єднання зусиль українців. Щоденно цивільні українці створюють справжні дива спротиву, а наші військові здійснюють неймовірні подвиги. Весь світ захопився Україною та долучився до підтримки нашої боротьби!

Єднання рятує, допомагає та перемагає!

Єднання зусиль стало вирішальним у нашій боротьбі і, ми впевнені у цьому, приведе до Перемоги. Тому вітаємо з Днем Єднання та бажаю всім нам сил, стійкості та порозуміння. Перемога буде наша!