100-річчяз дня заснування

+380-50-6264506

100-річчяз дня заснування

До уваги здобувачів освіти !!!

До уваги здобувачів освіти !!!

    Дорогі здобувачі освіти нагадуємо Вам , якщо ви не отримуєте  академічної стипендії,     але відноситесь до  соціальної категорії , то  ви можете отримувати соціальну стипендію.

    В українських навчальних закладах є вид стипендій, які призначають не за успіхи у навчанні, а зважаючи на соціальні обставини. Така виплата називається соціальною стипендією.

   Соціальна стипендія має стабільний характер. Виплата не залежить від успішного проходження атестації і призначається на підставі законів, що встановлюють державні пільги і гарантії. Стипендія призначена для наступних категорій громадян:  

·        Діти-сироти  та діти , позбавлені  батьківського пікування ;

·        Діти із малозабезпечених сімей;

·        Діти з фізичними обмеженими можливостями;

·        шахтарям, які мають відповідний стаж підземної роботи чи стали інвалідами І або II групи або загинули внаслідок нещасного випадку на виробництві та їх дітям ;

·        Дітям, один із батьків яких загинув (пропав безвісти) у районі проведення антитерористичних операцій, бойових дій чи збройних конфліктів або помер внаслідок поранення, контузії чи каліцтва та захворювання, отриманого в період участі в АТО та дітей ;

·        Діти які зареєстровані як внутрішньо переміщенні особи  ( ВПО);

·        Діти , батьки яких є жертвами аварії в Чорнобилі ;

·        Особам,  які визнані учасниками бойових дій та їх дітям

За більш детальною інформацією звертатись до класних керівників та адміністрації коледжу