100-річчяз дня заснування

+380-50-6264506

100-річчяз дня заснування

English Club

English Club

Спілкування з близькими, підтримання дружніх  стосунків з  друзями та колегами, єднання з природою та заняття улюбленими справами- такі поради щодо «Self-Care», постійної практики піклування про своє фізичне, емоційне та психічне благополуччя шляхом участі в діяльності та поведінці, які прияють самовихованню, співчуттю та любові до себе. Саме цій цікавій та важливій темі для обговорення  була  присвячена зустріч здобувачів освіти, викладачів коледжу та Сари Негі Бьорчстед (США) в розмовному «English Club».

Учасники зустрічі презентували себе англійською мовою, поділилися своїми думками, планами на майбутнє, дивовижними захопленнями: аніме та музика, вишивання картин і приготування смаколиків, читання та перегляд фільмів, вивчення іноземних мов, піклування про домашніх улюбленців і заняття спортом. Останні дослідження доводять, що хобі допомагають підтримувати як фізичне, так і ментальне здоров’я людини.

Більшість з нас переживають втрату домівки, розлуку з близькими та живуть в постійному стресі. Тож такі зустрічі відіграють велику роль у згуртуванні, підтримці один одного в складні часи, відчутті того, що ти не один на самоті зі своїми проблемами.

Дякуємо всім учасникам заходу за відкритість до спілкування, обмін досвідом і прагнення вдосконалюватись!