100-річчяз дня заснування

+380-50-6264506

100-річчяз дня заснування

Година пам’яті «Жертовність в ім’я України»

Година пам’яті «Жертовність в ім’я України»

Кожного дня о 9 годині ранку вся Україна вшановує пам’ять загиблих воїнів України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, увічнює героїзм військовослужбовців і добровольців, котрі віддали життя за батьківщину. 7 листопада 2023 року в коледжі відбулась година пам’яті «Жертовність в ім’я України». Під час заходу вшанували пам’ять полеглих воїнів АТО: загиблих під Іловайськом, загиблих під час боїв за Донецький аеропорт та боїв за Дебальцеве. Також , здобувачі освіти дізнались про життя Героїв України м.Бердянська: Володимира Довганюка, Станіслава Карачевського, братів Романа та Валерія Чибінєєвих, яким це звання присвоєно посмертно.

Щодня наші захисники боронять Україну, захищаючи рідну землю, незалежність та кожного з нас. Щохвилини ризикуючи власним життям, вони оберігають спокій мільйонів громадян. Сьогодні, в умовах воєнного стану, Збройні Сили України є визначальним чинником збереження незалежності, цілісності та недоторканості нашої держави.

Ми віримо в наших захисників та висловлюємо щиру вдячність за те, що вдень і вночі, вони охороняють наш спокій. Вони є взірцем патріотизму, відваги та мужності.