100-річчяз дня заснування

+380-50-6264506

100-річчяз дня заснування

Гурткова робота з моделювання

Гурткова робота з моделювання

Це цікаво! Робота з 3D-моделями у Blender може бути дуже захоплюючою та корисною для студентів. Адже вони мають можливість створювати різні об'єкти, від простих форм до складних архітектурних конструкцій, транспортних засобів, персонажів та багато іншого.

Під час гурткової роботи студенти спеціальності 133 "Галузеве машинобудування", дотримуючись інструкцій викладача, продовжили працювати над своїми 3D-моделями. Спочатку вони зробили базові фігури простої форми, які потім поєднали у більш складну. Після цього була накладена модифікація «Subdivision surface». Розбиття поверхні — метод, який використовується у тривимірній комп'ютерній графіці, що представляє гладку поверхню за допомогою приблизної шматково-лінійної полігональної сітки.

Отже, Blender допомагає студентам розвинути навички роботи з комп'ютером, графічними програмами і програмуванням. Цей досвід буде корисним для майбутніх проєктів здобувачів освіти, які пов'язані з дизайном, архітектурою, інтерактивними медіа та іншими сферами.