100-річчяз дня заснування

+380-50-6264506

100-річчяз дня заснування

Комплексний кваліфікаційний екзамен  зі спеціальності 201 «Агрономія»

Комплексний кваліфікаційний екзамен зі спеціальності 201 «Агрономія»

27 червня пройшов комплексний кваліфікаційний екзамен за фахом у здобувачів освіти зі спеціальності 201 «Агрономія».

Цього року екзамен проходив у форматі on-line і складався з двох частин: теоретичної (виконання тестових завдань) і практичної (вирішення виробничих ситуацій), що дозволило перевірити рівень сформованості відповідних умінь та навичок.

В екзаменаційні білети були включені всі дисципліни, згідно діючих стандартів («Плодоовочівництво», «Технологія виробництва продукції рослинництва», «Охорона праці в галузі», «Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва», «Організація і планування діяльності аграрних формувань»).

Під час відповідей здобувачі освіти показали високий рівень підготовки, впевнено вирішували проблемні ситуації і відповідали на додаткові питання, поставлені членами комісії.

Результати складання комплексного кваліфікаційного екзамену за фахом показали, що випускники коледжу, в цілому засвоїли теоретичний курс з усіх дисциплін, добре володіють теоретичними знаннями та практичними навичками.

Бажаємо нашим випускникам знайти свій шлях в цікавому і довгому житті, не зупинятись на досягнутому. Нехай всі ті знання, що ви отримали у коледжі, стануть міцною основою для подальших звершень.