100-річчяз дня заснування

+380-50-6264506

100-річчяз дня заснування

Кваліфікаційний іспит зі спеціальності 181 Харчові технології

Кваліфікаційний іспит зі спеціальності 181 Харчові технології

З 25 по 30 січня 2024 року в коледжі були проведені кваліфікаційні іспити за фахом здобувачів освіти денного та заочного відділення спеціальності 181 Харчові технології. Згідно наказу була створена Екзаменаційна комісія, яка приймала державний іспит в випускників двох освітньо-професійних програм: «Бродильне виробництво і виноробство» та «Зберігання, консервування та переробка плодів і овочів».

Засідання ЕК проводилося за розкладом, який було доведено до відома здобувачів фахової передвищої освіти за місяць до початку іспитів. Головою Екзаменаційної комісії було призначено д.т.н., професора, завідувачку кафедри «Харчові технології та готельно-ресторанна справа» Таврійського державного агротехнологічного університету ім. Д.Моторного Прісс Олесю Петрівну.

Комісія відзначила достатній рівень підготовки здобувачів освіти як денної, так і заочної форми навчання. На денному відділенні в групі ХТК-4 троє, а в групі ХТВ-4 – двоє здобувачів освіти показали відмінну підготовку. Результати складання іспитів свідчать, що випускники коледжу, в цілому, засвоїли теоретичний курс з усіх дисциплін, добре володіють теоретичними знаннями та практичними навичками.

Тож, вітаємо наших випускників з успішним закінченням навчання в коледжі і бажаємо їм не зупинятися на досягнутому, а продовжити отримувати вищу освіту в університеті, вступаючи до Таврійського державного агротехнологічного університету ім. Д.Моторного. 

Дорогі випускники! Ваша юність проходить у непростий час для нашої країни. Усі ми мріємо про гідне майбутнє нашої Батьківщини. Сьогодні наша Україна відстоює незалежність. Кожен робить свій внесок у перемогу над російським агресором. Ви – майбутнє, ви еліта, яка будуватиме вільну, соборну, заможну Україну. Будьте наполегливими! Впевнені, що отримані знання і вміння дозволять знайти кожному своє місце у житті.