100-річчяз дня заснування

+380-50-6264506

100-річчяз дня заснування

Міжнародний день волонтера

Міжнародний день волонтера

5 грудня відзначається Міжнародний день волонтера..  Волонтерство — добровільна безкорисна суспільно важлива діяльність.

Про волонтерський рух в Україні сьогодні з захопленням говорять у багатьох країнах світу, називаючи це явище унікальним. Сьогоднішньому волонтерському руху в Україні мало аналогів не тільки в країнах СНД, а й на Заході, звідки, власне, й прийшов термін «волонтерство». В історії людства навряд чи знайдеться суспільство, якому не були б притаманні ідеї добровільної та безкорисливої допомоги. І завжди знаходились люди, для яких самореалізація, самоудосконалення були можливі лише через працю на благо інших.

Наш коледж протягом шести років тісно співпрацював з волонтерами Корпусу Миру із США , а також здобувачі освіти  та  викладачі неодноразово долучались до волонтерської роботи та благодійних акцій.  На виховних заходах ми поширюємо кращі практики волонтерської діяльності .Але сьогодні хочемо висловити слова вдячності волонтерським фондам Бердянська та Бердянського району таким як : «Бердянці-свій для своїх» , « Рідна стежка» та іншим , бо в умовах військової агресії Російської Федерації проти України їх допомога, зокрема населенню та Збройним силам України є неоціненою. Всі добрі справи наших  волонтерів- це велика підтримка українців і  наближення  перемоги  України!