100-річчяз дня заснування

+380-50-6264506

100-річчяз дня заснування

Освіта Запорізького краю - 2024

Освіта Запорізького краю - 2024

В Запоріжжі підвели підсумки обласної виставки "Освіта Запорізького краю - 2024", в якій приймали участь і викладачі коледжу.

Основна мета заходу - інформування широкого кола педагогічної громадськості про досягнення освіти Запорізької області, ознайомлення з кращими практиками та творчими пошуками освітян регіону. До виставки було допущено 135 робіт, з них від Бердянська та Бердянського району - 14.

За результатами виставки переможцями визнано: 

В номінації "Soft skills: практика всебічного розвитку учасників освітнього процесу" друге місце посіли викладачі циклової комісії загальноосвітніх дисциплін відокремленого структурного підрозділу "Бердянський фаховий коледж Таварійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного"з роботою "Освітня ініціатива з ефективного формування "Soft Skills" в контексті підготовки здобувачів фахової передвищої освіти". 

В цій же номінації третє місце посіли викладачі циклової комісії соціально-гуманітарних дисциплін відокремленого структурного підрозділу "Бердянський фаховий коледж Таварійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного"  з роботою "Тренінги с формування soft skills, як практика побудови ефективної роботи команди".

Вітаємо переможців!