100-річчяз дня заснування

+380-50-6264506

100-річчяз дня заснування

Прорив у туристичній сфері: надсучасні професії

Прорив у туристичній сфері: надсучасні професії

Сучасний туризм – знаходиться у зоні турбулентності, його постійно оточують виклики з різних сфер життя: пандемія, економічна криза, збройні конфлікти, природні катаклізми. Тому, фахівці у цій галузі зобов’язані невпинно шукати нові способи розвитку туристичної галузі.

Професії, які створили прорив у туристичній сфері, та дали поштовх новим неочікуваним напрямам відпочинку:

Хаускіппінг-менеджер – людина, яка керує роботою туристичного об’єкту, координує роботу персоналу, слідкує за дотриманням чистоти і порядку. Саме цей спеціаліст відповідає за підтримання презентабельності у готелі, бенкетній залі, конференц-залі, його задача, щоб місце відпочинку мало бездоганний вигляд. Робота хаускіппінг-менеджерів помітна на світлинах, які здаються нам ідеальним місцем, куди хочеться потрапити.

Фронт-менеджер готелю – це обличчя готелю, перша людина, яка зустрічає гостей,  в його обов’язки входить вирішення будь-яких незручностей гостей місця відпочинку. Головні якості для фронт-менеджера: стресостійкість, вміння вислухати, запропонувати альтернативні рішення проблеми, комунікабельність. Вправний фронт-менеджер є дійсно візитівкою готелю.

 Інструктор з оздоровчо-спортивного туризму - організовує та проводить навчально-тренувальну роботу, підготовку туристів до походу, здійснює контроль у поході за станом здоров’я туристів, темпом руху, правильним харчуванням, організацією біваків, рівномірним розподілом вантажу між туристами та дотриманням ними правил та вимог з охорони природи. Такий фахівець є провідником туристів у неймовірно цікавий світ нових вражень.

Фахівець із організації дозвілля  –  проводить масові ігри, забезпечує колективне ігрове спілкування, організовує вистави, проводить вечори розваг та інші форми організації дозвілля населення. Ця професія справжня знахідка для активних та енергійних особистостей.