100-річчяз дня заснування

+380-50-6264506

100-річчяз дня заснування

Спільне онлайн засідання комісій технічних, загальноосвітніх та фахових дисциплін

Спільне онлайн засідання комісій технічних, загальноосвітніх та фахових дисциплін

Триває робота з покращення якості викладання в дистанційному режимі. Дане питання неодноразово розглядалося на засіданнях методичної ради коледжу та нарадах з головами циклових комісій. Естафету підхопили комісії технічних і загальноосвітніх та фахових дисциплін.

15.03.2023 р. відбулося їх спільне засідання в режимі онлайн, на якому обговорювалися технічні засоби унаочнення та візуалізації навчального матеріалу, їх переваги та недоліки. Інтерактивні дошки та плакати, такі як Miro, Padlet, IDroo, Twiddla, а також програми для креслення AutoCAD, FreeCAD, CorelDRAW Technical Suite та ін. не є новинкою для багатьох педагогів, проте, особливості їх використання, функціонал платних версій, можливості спільного доступу викликали активне обговорення серед присутніх.

В рамках засідання викладач ц/к технічних дисциплін Степаненко О.Ю. поділився власним досвідом, презентувавши власну розробку «Пакет графічних завдань з дисципліни «Інженерна графіка», яка була занесена до Каталогу кращих робіт конкурсу "Педагогічний Оскар-2022".

Подальший обмін досвідом, систематичне анкетування учасників освітнього процесу щодо якості викладання - підсумки даної зустрічі, які були погоджені всіма присутніми!