100-річчяз дня заснування

+380-50-6264506

100-річчяз дня заснування

Сторінками Дня Соборності…

Сторінками Дня Соборності…

22 січня – особлива дата в історії нашої держави. День Соборності України – це день, коли вперше за багато століть історичні українські регіони об'єдналися в одну державу.

День Соборності України – знакове свято для нашої держави, адже воно символізує прагнення українського народу до незалежності та цілісності. В тяжкий час для країни свято набуває особливої актуальності.

19 січня 2024 р. артисти Комунального закладу «Запорізький академічний обласний театр юного глядача» Запорізької обласної радиади подарували святковий концерт «Горда та єдина моя Україна » жителям міста та внутрішньо-переміщеним особам Запорізької області. За сприяння телеграм каналу «Рідна стежка» м. Бердянська викладачі та студенти ВСП «Бердянський фаховий коледж ТДАТУ» змогли безкоштовно відвідати концертну програму , присвячену Дню Соборності України.

Концертна програма «Горда та єдина моя Україна» викликала у викладачів та студентів захоплення та гордість за свою незламну країну, яка заплатила високу ціну за незалежність та під час війни залишається єдиною та неподільною. Присутні щиро дякували артистам за подаровану мистецьку насолоду та можливість хоч ненадовго відволіктися від суворих реалій сьогодення. Хвилиною мовчання віддали шану героям, які ціною власного життя відстоювали територіальну цілісність і незалежність країни.

Серед почесних гостей у залі був присутній представник Департаменту культури та інформаційної політики Запорізької облдержадміністрації Владислав Мороко, який висловив щирі слова захоплення концертною програмою, майстерністю артистів. Побажав усьому українському народу, усім запоріжцям ще більше об’єднати зусилля у боротьбі з російською навалою, та якнайскорішої Перемоги.

Колектив Театру юного глядача також щиро вітав всіх зі святом та побажав Перемоги, єдності, міцного здоров'я, добробуту й благополуччя.

А також артисти висловили побажання , щоб щастя і злагода панували у нашій країні, а у домівках – спокій та гармонія, і щоб небо було завжди тільки мирним.