100-річчяз дня заснування

+380-50-6264506

100-річчяз дня заснування

Тест: Яка робота вам підходить найбільше?

Тест: Яка робота вам підходить найбільше?

Подивіться уважно на картинку та оберіть дерево, яке вам найбільше подобається.

1. Вам підійдуть керівні посади. Ваші сильні сторони: лідерські та організаторські здібності, вмієте напрявляти роботу групи і колективу, сумлінно ставитесь до справи.

2. У вас достатньо сил та ідей для організації своєї власної справи. Ви комунікабельні, завжди шукаєте вихід з складної ситуації, відчуваєте як розпоряджатися фінансами.

3. Вам підійдуть професії які пов'язані зі сферою обслуговування. Ви доброзичливі, любите спілкування з новими людьми, добре відчуваєте потреби інших.

4. Реклама, піар, просування - це ваша стихія. Ви творча особистість, маєте багато креативних та цікавих ідей, і знаєте як направити їх у потрібне русло.

5. Завдяки своїй стресостійкості вам підійдуть професії: рятувальник, психолог, медик. Ви маєте розвинений емоційний інтелект, сильну волю та врівноваженість.

6. Вам чудово підійде ораторська діяльність, сфери де вам треба впливати на людей. Ви чудовий промовець, вмієте захоплювати інших своїми оповіданнями.

7. З вас вийде чудовий громадський працівник, волонтер, агроном, ветеринар. До виконання будь-якої справи ви підходите з ентузіазмом і виконуєте все до кінця.

8. Вам добре даються точні науки, ваша сфера - сучасні технології. Ви маєте аналітичний склад розуму, здатні до прогнозування та планування.

9.  Вам найбільшьше підходять творчі шляхи до самореалізації - музика, графіка, дизайн, кулінарія, блогерство. Вам цікаво експериментувати, створювати новий цікавий контент.