Traditional Ukrainian food
Ukrainian dishes borshch, salo, and Chicken Kyiv are undoubtedly popular and well-recognized, but there is even more to explore! If you wondered what traditional Ukrainian food is all about — here are all the answers!
Саме такій цікавій темі було присвячене засідання розмовного клубу «English Club». Наша країна дивовижна та неймовірна! Хто не чув у світі про український борщ, вареники, пампушки чи котлету по-київськи? Хоча українська кухня дуже різноманітна, вона має свої чіткі особливості, які сформувалися історично.
По-перше, більшість страв містять в собі крупи та овочі, і це не є сюрпризом, бо Україна-світовий аграрний лідер! Вітчизняні продукти - високої якості, з любов’ю вирощені на щедрих українських ланах.
По-друге, через своє географічне положення й довгі холодні зими українці опанували різні техніки приготування їжі: сушіння, технологічна обробка, маринування, квашення, копчення.
По-третє, існують сотні рецептів однієї української страви, залежно від регіону. Недарма говорять, що в кожної господині свій власний борщ!
То ж саме цього разу учасники клубу ділилися рецептами своїх улюблених страв, вивчили назви різних кулінарних прийомів англійською мовою. Емоційною була розповідь волонтерки Сари Негі (Бьорчстед) про ті часи, коли вона вперше скуштувала, а потім і сама приготувала український борщ. Пишаймося своєю спадщиною і примножуємо її, бо ми того варті!