100-річчяз дня заснування

+380-50-6264506

100-річчяз дня заснування

Відвідання мистецького  заходу з нагоди Дня Героїв Небесної Сотні

Відвідання мистецького заходу з нагоди Дня Героїв Небесної Сотні

20 лютого, в День 10-ї річниці Героїв Небесної Сотні, в  КЗ «Запорізький академічний  обласний театр  юного глядача  відбувся концерт « Символ твоєї свободи». Глядачі дуже тепло зустріли митців, які постійно презентують свої таланти й майстерність. Викладачі та студенти  ВСП «Бердянський фаховий коледж Таврійського державного агротехнологічного університету ім. Дмитра Моторного» також були присутніми на заході,  бо вже встигли полюбити творчий колектив театру і заходи, які  відбуваються  у ньому.

Концерт розпочався піснею у виконанні артистів театру та курсантів Запорізького військового ліцею «Захисник». Митці театру виконали Державний Гімн, який разом з ними виконали всі присутні. Хвилиною мовчання вшанували пам'ять тих, хто ціною власного життя відстоював на Майдані свободу і незалежність України та поклав своє життя у війні з агресором.

Ведучі   знайшли щирі слова, щоб гідно вшанувати пам’ять Героїв Небесної Сотні та підкреслити силу незламності і впевненість у Перемозі нашого народу.

Силу нашої нескореної нації, прагнення до волі та пам’ять про героїв відобразили в   номерах концерту артисти театру.

Перед присутніми глядачами виступила депутатка Запорізької  обласної ради Ірина Півень та радник  начальника Запорізької ОВА Михайло Семикін, які зазначили що Небесна Сотня стала символом незламної України, а Майдан - періодом загартовування нації, формування добровольчих та волонтерських рухів, часом боротьби за самовизначення та перемогою над злочинною владою.

Колектив КЗ «Запорізький академічний обласний театр юного глядача низько схиляє голови перед пам’яттю Героїв Небесної Сотні та щиросердно дякує нашим захисникам за можливість працювати на своєму театральному фронті й підтримувати моральний дух тих, хто наближає довгоочікувану Перемогу в тилу. Залишаємось гідними наших Героїв та бережімо Україну - вона у нас одна!