100-річчяз дня заснування

+380-50-6264506

100-річчяз дня заснування

Виноград вирощували ще в давнину...

Виноград вирощували ще в давнину...

🍇Традиційне виноробство є однією з найдавніших галузей сільського господарства. Виноград вирощували ще в давнину, а перші згадки про виноробство датуються 6000 років тому. З того часу воно розвивалося і стало важливою галуззю виробництва вина, яке вважається одним з найпопулярніших напоїв у світі.

🍷Винна культура - це комплекс знань, традицій, звичаїв та ритуалів, пов'язаних з виробництвом та споживанням вина. Вона включає в себе знання про сорти винограду, технології виробництва вина, його зберігання, правильний вибір та подачу до столу, а також етикет пиття.

💹Виноробство може бути вигідним бізнесом, оскільки вино є популярним напоєм у світі. Виробництво вина може бути різним - від малих сімейних виноробних до великих корпорацій. Але для цього важливо мати спеціальні знання та навички.

👨‍🎓Освітньо-професійна програма "Бродильне виробництво і виноробство" дозволяє отримати знання про технології виробництва вина, його зберігання та подачі, а також про маркетинг та продаж вина. Випускники можуть працювати на виноробних підприємствах, винних погребах, ресторанах та готелях, а також вести власний бізнес у галузі виноробства.