100-річчяз дня заснування

+380-50-6264506

100-річчяз дня заснування

Всеукраїнський науково-практичний вебінар

Всеукраїнський науково-практичний вебінар

28.04.2023 р. Лабораторією науково-методичного супроводу підготовки фахівців у коледжах і технікумах Інституту професійної освіти НАПН України був проведений Всеукраїнський науково-практичний вебінар «Інноваційні технології розвитку професійної компетентності педагогічних працівників фахових коледжів в умовах пандемії, воєнного та повоєнного часу», в якому взяли участь більш ніж 50 представників закладів освіти та науково-методичних установ України, в тому числі й нашого коледжу.

В ході зустрічі обговорювалися важливі питання щодо професійного зростання педагогічних працівників закладів фахової передвищої освіти, ролі інформаційних технологій в умовах сьогодення, зарубіжного досвіду розвитку професійної компетентності педагогів та інші. Присутні поділилися власним досвідом роботи з цих питань, засвідчивши, що фахова передвища освіта має значний потенціал у післявоєнній відбудові нашої країни.

Результати обговорення дали змогу виділити пріоритетні напрями розвитку професійної компетентності педагогічних працівників та пов'язаного з цим підвищення якості освітніх послуг, які надаються й, без сумнівів, будуть надаватися в майбутньому фаховими коледжами.

Адміністрація коледжу висловує вдячність організаторам зустрічі, зокрема, завідувачці лабораторії науково-методичного супроводу підготовки фахівців у коледжах і технікумах Олені ТІТОВІЙ, за високий рівень проведеного заходу та можливість долучитися до участі в ньому! Далі буде!