100-річчяз дня заснування

+380-50-6264506

100-річчяз дня заснування

Заходи до Міжнародного дня безневинних дітей – жертв агресії

Заходи до Міжнародного дня безневинних дітей – жертв агресії

З 04.06.2024 по 06.06.2024 у коледжі пройшли заходи з нагоди відзначення Міжнародного дня безневинних дітей – жертв агресії. Викладачі та класні керівники коледжу провели онлайн-годину спілкування «Ми ніколи не пробачимо смерті безневинних дітей», онлайн-бесіду «Янголи в небі», онлайн-виховну годину  «Діти, які ніколи …» та інші заходи. А класні керівники  залучили здобувачів освіти до участі у щорічній Акції «Голоси дітей». Наші здобувачі освіти зараз проживають  у різних куточках України і світу, тому дзвіночки вони розвішували у парках за місцем проживання.

Акцію «Голоси дітей» 04 червня 2022 року започаткувала  Перша леді України Олена Зеленська, а Міжнародний  день безневинних дітей–жертв агресії  у світі відзначають з 04 червня щороку за рішенням Генеральної асамблеї ООН від 19 серпня 1982 року.

Сьогодні 19 дітей у Запорізькій області загинули від обстрілів, десятки - незаконно депортовані на територію росії, понад сотню - поранені, тисячі - втратили дім. Всі вони мріяли про майбутнє, сповнене радості, сміху та щастя. Але російська агресія зруйнувала мрії та долі українських дітей. Діти війни пережили те, чого не можна побажати жодній людині на нашій планеті. Ми ніколи не забудемо маленьких українців, які стали жертвами російської агресії. І зробимо все, щоб притягнути до відповідальності винних у їхніх смертях.

Захищаючи наших дітей, ми захищаємо наше майбутнє.