100-річчяз дня заснування

+380-50-6264506

100-річчяз дня заснування

Машинобудування

  • G11.03 МАШИНОБУДУВАННЯ. ТЕХНОЛОГІЧНІ МАШИНИ ТА ОБЛАДНАННЯ

  • ЕКСПЛУАТАЦІЯ ТА РЕМОНТ ОБЛАДНАННЯ ХАРЧОВОГО ВИРОБНИЦТВА

  • фаховий молодший бакалавр

  • Фаховий молодший бакалавр з галузевого машинобудування

  • денна, дуальна та заочна

  • державний бюджет, кошти фізичних і юридичних осіб

  • на базі 9 класів - 3 роки і 10 місяцівна базі 11 класів і ПТНЗ – 2 роки і 10 місяців

  • 2 роки і 10 місяців

  • 133 ГАЛУЗЕВЕ МАШИНОБУДУВАННЯ

  • ЕКСПЛУАТАЦІЯ ТА РЕМОНТ ОБЛАДНАННЯ ХАРЧОВОГО ВИРОБНИЦТВА

  • фаховий молодший бакалавр

  • Фаховий молодший бакалавр з галузевого машинобудування

  • денна, дуальна та заочна

  • державний бюджет, кошти фізичних і юридичних осіб

  • на базі 9 класів - 3 роки і 10 місяцівна базі 11 класів і ПТНЗ – 2 роки і 10 місяців

  • 2 роки і 10 місяців

Механік з експлуатації та ремонту обладнання харчового виробництва – це фахівець, який добре знає: будову харчового обладнання, його технічні характеристики, методи раціональної експлуатації; організацію, планування та методи ремонту обладнання; ремонт та експлуатацію побутових та промислових холодильників.
Кваліфікація механіка відкриває можливості працювати в самих різних галузях, де є безпосередня робота з налагодження роботи обладнання. Механік організовує експлуатацію, ремонт і обслуговування машин і апаратів (обладнання). Він конструює ці машини і апарати. Він досліджує технічні системи, що включають ці машини і апарати і технологічні процеси, що протікають в них.
Напевно, механік, підготовлений до роботи з складними виробничими машинами і апаратами, легко справиться і із завданнями конструювання, експлуатації, ремонту і обслуговування побутової техніки, втім, і будь-якої техніки, що відкриває додаткові можливості до високої зарплатні.

Illustration

Спеціальність механіка в галузі переробних і харчових виробництв стає все більш актуальною у зв’язку з розвитком малих підприємств, де один фахівець може контролювати технологію, обладнання та економічні аспекти виробництва. Міні-пекарні, міні-кондитерські, міні-цехи з виготовлення ковбасних виробів та ін. це шлях до власної незалежності та розвитку.
Наші випускники користуються попитом на ринку праці України та за кордоном завдяки величезній кількості підприємств харчової, металургійної, хімічної та інших суміжних галузей промисловості.

Переваги навчання

● Високий рівень попиту на фахівців;● Робота ідеально підходить для шанувальників техніки;● Гарантований заробіток на основі професійних знань і навичок;● Висока стипендія! Спеціальність входить до списку гостродефіцитних спеціальностей, для яких призначена вища стипендія.

Бази практик

● ПрАТ «Бердянські жниварки»● ТОВ «Бердянські ковбаси»● ТДВ «Бердянський хлібокомбінат»

Illustration
Illustration
Illustration

Де можуть працювати наші випускники?

Випускники даного професійного спрямування працюють на:● хлібопекарнях;● пивоварнях, виноробнях або лікеро-горілчаних заводах;● м’ясо- та рибопереробних виробництвах;● молокозаводах та сироварнях;● кондитерських фабриках;● виробництвах з переробки цукрових буряків, зерна.

Ким можуть працювати наші випускники?

Фахівець здатний виконувати зазначену професійну роботу за Національним класифікатора професій ДК 003:2010:● 3115 Технік - технолог ( механік)● 3115 Технік - конструктор (механік)● 3115 Технік - механік сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва● 3115 Механік дільниці● 3115 Механік● 3115 Механік цеху● 3115 Механік виробництва● 3119 Технік● 3119 Технік з налагоджування та випробувань● 3119 Технік з підготовки виробництва● 3119 Технік з підготовки технічної документації